Fudbal

Više od dva miliona zahteva za ulaznicu iz sveta za debi meč Kristijana Ronalda protiv Lionela Mesija

Komentari

Autor: Euronews

12/01/2023

-

19:19

Više od dva miliona zahteva za ulaznicu iz sveta za debi meč Kristijana Ronalda protiv Lionela Mesija
Više od dva miliona zahteva za ulaznicu iz sveta za debi meč Kristijana Ronalda protiv Lionela Mesija - Copyright Tanjug/ AP Photo/Amr Nabil

veličina teksta

Aa Aa

Više od dva miliona ljudi poslalo je zahtev za kupovinu ulaznice za meč Al Nasr - Pari sen Žermen koji se igra 19. januara u Rijadu! Blago je rečeno da su u upravi kluba iz Saudijske Arabije ostali u šoku za neverovatno interesovanje ljubitelja fudbala da na delu vide debi Kristijana Ronalda u novom klubu i njegov možda poslednji klupski okršaj sa Lionelom Mesijem.

Stadion Al Nasra "Mrsol Park" prima samo 25.000 posetilaca, a zahteva za kartu ima 100 puta više! Treba reći da je stadion bio skoro krcat na promociji Ronalda, a prema interesovanju za njegovu "sedmicu" i sve što ima veze sa njim, Saudijci bi trebalo vrlo brzo da kroz marketing isplate dobar deo od 170 miliona evra koliko ih košta Portugalac godišnje.

 

 

Kad dodate da će na terenu biti pored Ronalda i njegovi ljuti rivali Liomel Mesi, Kilijan Mbape i Nejmar i ne čudi što je ulaznica vredna kao zlato. Ronaldo će svoj pravi debi za Al Nasr u šampionatu Saudijske Arabije imati po isteku suspenzije iz Premijer lige 22. januara i to protiv Al Itifaka.

Komentari (0)

Sport