Fudbal

Remi Kristal Palasa i Mančester junajteda: Spektakularan pogodak domaćina u sudijskoj nadoknadi

Komentari

Autor: Euronews

18/01/2023

-

23:03

Remi Kristal Palasa i Mančester junajteda: Spektakularan pogodak domaćina u sudijskoj nadoknadi
Remi Kristal Palasa i Mančester junajteda: Spektakularan pogodak domaćina u sudijskoj nadoknadi - Copyright Tanjug/Adam Davy/PA via AP

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Kristal Palasa i Mančester junajteda remizirali su sa 1:1 (0:1) u okviru zaostalog sedmog kola engleske Premijer lige. Delovalo je da će gosti odneti sva tri boda, ali je u sudijskoj nadoknadi Majkl Oliz postigao spektakularan pogodak i doneo remi svom timu.

Junajted je poveo u završnici prvog poluvremena, kada je Kristijan Eriksen u 43. minutu proigrao Bruna Fernandeša, koji se dobro snašao i pogodio za 1:0.

Domaći jesu pripretili u par navrata kasnije tokom meča, ali je David De Hea bio na visini zadatka. Ipak, baš kada je delovalo da je sve gotovo i da će se Junajted u Mančester vratiti kao pobednik, Majkl Olis se pobrinuo da ne bude tako.

Talentovani ofanzivac je preuzeo odgovornost da šutne slobodan udarac sa nekih 20 metara i fantastično pogodio od prečku, što je bilo neodbranjivo za Davida De Heu.

Bila je ovo ujedno i debitantska utakmica novog pojačanja Junajteda, Vuta Veghorsta, ali Holanđanin nije imalo veliki učinak na terenu, te ga je u 69. minutu zamenio Skot Mektomini.

U narednom kolu Palas dočekuje Njukasl, dok je Mančester u goste Arsenalu.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport