Fudbal

Gordan Petrić posle Ahmata: Zadovoljan sam zalaganjem ekipe

Komentari

Autor: Euronews

19/01/2023

-

17:06 >> 17:30

Gordan Petrić posle Ahmata: Zadovoljan sam zalaganjem ekipe
Gordan Petrić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana zabeležili su prvu pobedu na pripremama u Turskoj, gde su u drugom kontrolnom meču savladali ruski Ahmat 3:1 (1:1). Trener crno-belih Gordan Petrić sumirao je utiske posle utakmice, istakavši da je bio zadovoljan zalaganjem njegovog tima.

"Zadovoljan sam utakmicom. Ako me pitate za ponašanje igrače, zalaganje... Ne znam kako ostali gledaju na ovu utakmicu, ali ja sam video sve što sam trebao da vidim".

Ništa ne bi promenilo i da je rezultat bio drugačiji.

"I da smo danas izgubili bio bih srećan jer smo odradili ono što smo zacrtali na treningu. Rezultat uopšte nije važan, jer smo na priprepama. Mali Jovke je imao dve prilike, imali svoje šanse, ali nema veze, zadovoljan sam".

Zanimljivo, trener ruskog tima je u drugom poluvremenu vratio dvojicu fudbalera, koje je prethodno izveo sa terena.

''To je bio dogovor ako se desi da igrač dobije crveni karton, da možemo da uvedemo drugog. Bila je dobra utakmica, ali da su sudije bile bolje, utisak bi bio povoljniji. Igrači su nepotrebno uvođeni u nervozu. Ali, pripreme su za to, sve je dozvoljeno'', dodao je Petrić.

Golove za crno-bele postigli su Nemanja Jović, Vanja Vlahović i Kvinsi Menig, dok je jedini pogodak za ruski tim postigao Ivan Olejinkov.

Komentari (0)

Sport