Fudbal

Pripreme u Beleku: Jevremović doneo remi Partizanu protiv Mladosti iz Lučana

Komentari

Autor: Euronews

20/01/2023

-

16:51

Pripreme u Beleku: Jevremović doneo remi Partizanu protiv Mladosti iz Lučana
Partizan - Mladost Lučani - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana odigrali su u podmlađenom sastavu treći kontrolni meč na pripremama u Beleku, protivnik je bila lučanska Mladost, a utakmica je završena rezultatom 2:2 (1:1).

Iskusni Marko Mirić, pojačanje Mladosti na početku ove sezone bio je raspoložen za nadigravanje sa izabranicima Gordana Petrića. Bivši fudbaler Crvene zvezde, Lokerena u minuloj sezoni kragujevačkog Radničkog iznudio je nastrožu kaznu kod prvog pogotka Lučanaca, a postigao je i gol za svoj tim za vođstvo od 2:1.

Partizan je poveo u 17. minutu. Korner sa leve strane izveo je Danilo Pantić, na prvoj stativi dobro je skočio Mihajlo Ilić, zahvatio loptu glavom i poslao je u suprotan ugao - 1:0.

Pet minuta kasnije, posle nabačene lopte Mladosti sa leve strane, štoper Partizana Mihajlo Ilić je u svom petercu oborio Marka Mirića, dosuđen je penal, a talentovani Nikola Jojić pogodio sa 11 metara za 1:1.    

Lepu akciju izveli su  Lučanaci po levoj strani u 62. minutu, na idealan centaršut u kaznenom prostoru regaovao je Mirić i zaresao mrežu Gočmanca za vođstvo od 2:1.

U 75. minutu Krstijan Belić oduzeo je loptu protivničkom igraču, potom proigrao na desnoj strani Janka Jevremovića koji je  preciznim udarcem pogodio suprotan ugao ua 2:2.

Partizan: Gočmanac, Subotić, Ilić, Šehović, Stjepanović, Belić, Pantić, Jevremović, Jović, Baždar. Igrali su još: Jojić, Petrović, Petković, Vlahović.

Mladost: Žunić F, Samčović, Leković, Žunić N, Stanojević, Ješić, Adamović, Radivojević, Jojić, Udovičić, Micić.

Komentari (0)

Sport