Fudbal

Sampdorija i Dejan Stanković šalju treću ponudu Zvezdi za Aleksandra Dragovića

Komentari

Autor: Euronews

22/01/2023

-

11:09

Sampdorija i Dejan Stanković šalju treću ponudu Zvezdi za Aleksandra Dragovića
Dragović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Dragović i dalje je tema u Sampdoriji. Defanzivac Crvene zvezde je igrač koga đeli trener Dejan Stanković a dva negativna odgovora sa "Marakane" nisu ga obeshrabrila.

Kako prenose italijanski mediji, Sampdorija će na adresu Zvezde poslati novu, treću ponudu i to za pozajmicu uz obavetzan otkup na leto od milion evra! Sportski sektor crveno-belih je do sada bio dosledan odluci da igrač mkoji ima ugovor do juna 2024. godine nije na prodaju za ovako malu ponudu. Međutim, postoji tu i želja igrača da ode u Seriju "A" i pokuša da pomogne treneru koga mnogo ceni.

Mnogo toga je na kocki a Zvezda ne bi da igra hazarderski jer sve i da usliši želju igrača i bivšeg trenera, male su šanse da Sampdorija zaista i sačuva elitni status u Seriji A, a onda bi se Dragović svakako vratio na "Marakanu" u junu, ali bi i prodaja Strahinje Erakovića moral da sačeka leto.

 

 

Ceo posao je u rukama Crvene zvezde i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Šampion Srbije i bez Dragovića bio favorit da odbrani titulu u Mozzart bet Superligi, jer prednost od 10 bodova nad Partizanom je više nego značajna, ali bi poslednja linija sve do oporavka Uroša Spajića spala na Strahinju Erakovića, Radovana Pankova i Nemanju Milunovića, uz mladog Lekovića.

Prslazni rok u Evropi traje do 1. februara, ostalo je mnogo vremena da se situacija oko Dragovića ne raspetlja.

Komentari (0)

Sport