Fudbal

Euforija u Rijadu pred današnji debi Kristijana Ronalda, dresovi se prodaju "kao alva"

Komentari

Autor: Euronews

22/01/2023

-

12:57

Euforija u Rijadu pred današnji debi Kristijana Ronalda, dresovi se prodaju "kao alva"
Euforija u Rijadu pred današnji debi Kristijana Ronalda, dresovi se prodaju "kao alva" - Copyright Tanjug/ AP Photo/Amr Nabil

veličina teksta

Aa Aa

Rijad i Saudijska Arabija su na nogama, Kristijano Ronaldo će danas od 18.30 imati i zvaničan debi za Al Nasr u meču 14. kola protiv Al Itifaka.

Stadion od 25.000 mesta je odavno rasprodat, a prema izveštaču "Marke", koji je specijalno stigao u Rijad kako bi ispratio prvi meč superzvezde, u šopu Al Nasra teško se dolazi i do dresa sa brojem "sedam". Naime, prodavci ističu da se dresovi prodaju "kao alva", dnevno po ceni od 100 dolara ode i po 400 komada.

 

 

U Rijadu vlada prava "Ronaldomanija", kažu u fan šopu, svakodnevno moraju da doštampavaju Ronaldovo ime i sedmice jer se dogodi da ih u nekom momentu i nema na policama.

Kristijano je postigao dva gola u dresu "Ol star" ekipe sastavljene od igrača Al Nasra i Al Hilala u revijalnom duelu protiv PSŽ (4:5), dizao je stadion "Kralj Fahd" u Rijadu na noge i danas navijači očekuju da ponovo zablista i vrati tim na čelnu poziciju.

Komentari (0)

Sport