Fudbal

Žarko Lazetić: TSC će biti bolji nego u jesenjem delu sezone

Komentari

Autor: Euronews

05/02/2023

-

13:28

Žarko Lazetić: TSC će biti bolji nego u jesenjem delu sezone
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri TSC-a odmeriće danas snage sa ekipom Novog Pazara.

Trener domaćina, Žarko Lazetić, pred ovaj meč je istakao:

"Verujem da će utakmica u nedelju, prva posle tromesečne pauze, biti teška i specifična, pogotovu što svako prvo kolo krije brojne nedoumice".

Posle jesenjeg dela prvenstva, TSC zauzima treće mesto na tabeli sa 39 bodova, dok je Novi Pazar je šesti sa 31. osvojenim bodom.

Lazetić je podsetio da je Novi Pazar jedini klub koji je uz Crvenu zvezdu imao sedam vezanih pobeda u jesenjem delu, kao i da su uz Partizan jedina ekipa koja je uspela da pobedi TSC.

"Verujem da ćemo uspeti da igramo bolje nego u prvom delu polusezone, iako smo svesni da neće biti lako. Novi Pazar je izvanredan protivnik, ima odlične igrače na čelu sa novim trenerom, za koga smatram da im se sjajno uklopio u celinu, kako svojim karakterom, tako i po ambicijama. Nikome ne bi bilo lako da prvo kolo, još u zimu, igra protiv Novog Pazara. Da smo mogli da biramo to sigurno ne bi bilo tako. S druge strane verovatno ni mi njima nismo najpoželjniji gost i uz sve komplimente protivniku spremni smo da se fudbalski 'pobijemo' i da ćemo tražiti svoje šanse".

Komentari (0)

Sport