Fudbal

Betankur pokidao prednji ukršteni ligament, Totenhem bez Urugvajca do kraja sezone

Komentari

Autor: Euronews

13/02/2023

-

12:28

Betankur pokidao prednji ukršteni ligament, Totenhem bez Urugvajca do kraja sezone
Betankur pokidao prednji ukršteni ligament, Totenhem bez Urugvajca do kraja sezone - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, file

veličina teksta

Aa Aa

Kakav peh za Totenhem! Pred sutrašnji prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Milana na "San Siru" (21.00, TV Arena Premium), trener Antonio Konte neće pored golmana Uga Lorisa moći da računa na dvojicu glavnih veznih igrača veznog reda.

Rodrigo Betankur je pokidao ukršteni ligament kolena i za njega je sezona završena, Emil Hojbjerg je suspendovan, a Iv Bisuma je još daleko od oporavka. Na teren će, kako stvari stoje, morati mladi igrači Pepe Matar Sar (20) i Oliver Skip. Njih dvojica zajedno imaju dvadesetak seniorski mečeva, pa će biti sutra na velikom ispitu.

 

 

Videćemo da li će Konte menjati formaciju, da li će nekim igračima povereti drugačije obaveze, ali on u ovom času nema mnogo izbora u centralni veznog reda.

Nije ni Milan kompletan, ali trener Stefano Pioli ima mnogo manje briga. Nema golmana Manjana, Tomori i Benaser su van stroja, počeo je da trenira Zlatan Ibrahimović. 

Kako se rat vodi na sredini terena, a od tog ishoda se i bitke dobijaju, Milan je u ovom času u znatnoj prednosti u odnsou na londonske "pevce" koji će sutra morati da ostvare dobar rezultat, pa da sa Hojbjergom u revanšu pokušaju da se probiju u četvrtfinale.

Komentari (0)

Sport