Fudbal

Lakčević operisan u Lionu: Zahvaljujem se ljudima iz kluba na podršci i razumevanju

Komentari

Autor: FK Partizan

07/07/2021

-

18:05

Lakčević operisan u Lionu: Zahvaljujem se ljudima iz kluba na podršci i razumevanju
FK Partizan - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Mladi fudbaler Partizana, Nikola Lakčević, pre skoro godinu i po doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, posle čega se uspešno oporavio i vratio na teren nakon šest meseci.

Na žaost, grub start na jednoj od trening utakmica Lakčevića je koštao nove povrede meniskusa, što ga je ponovo odvojilo od terena.

Posle terapija i rada u sklopu medicinskog sektora FK Partizan, prateći popuštanje mera sa pandemijom kovida 19, Nikola Lakčević je danas uspešno operisan u Lionu.

Lakčevića je operisao poznati hirurg-ortoped dr Bertrtan Soneri Kote.

,,Posle prve operacije prednjih ukrštenih likamenata vratio sam se na teren za šest meseci, dok sam prvu utakmicu odigrao mesece dana kasnije. Tokom tih pola godine steka osam fantastičnu formu i čini mi se da nikad nisam bio spreminiji. Prva trening utakmica je prošla odlično, dok sam na drugoj dobio udarac u koleno. Mislio sam da nije ništa strašno, da je samo meniskus. Želeo sam da igram više od svega, ali je taj udarac bio toliko jak da je, izgleda, povuklo i likamente na operisanom kolenu i uz sve ispalo mi je i koleno. Ne krijem da je to za mene bio jak udarac, ali kad sam jednom sve preživeo, preživeću ponovo. Spreman sam mentalno i to je najvažnije. Ne odustajem od fudbala, ovo me samo jača'', kaže Lakčević i dodaje:

''Zahvaljujem se svim ljudima u klubu na velikoj podršci i razumevanju, saigračima i zaposlenima na SC Partizan-Teleoptik. Njihova podrška mi mnogo znači'', poručio je Lakčević.

 

Komentari (0)

Sport