Fudbal

Žarko Lazetić: Čestitam Zvezdi na novoj tituli

Komentari

Autor: Euronews

06/03/2023

-

22:28

Žarko Lazetić: Čestitam Zvezdi na novoj tituli
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

U derbiju 25. kola Mozzart bet Superlige Srbije TSC u Bačkoj Topoli dočekuje lidera Crvenu zvezdu. Izabranici Žarka Lazetić su izuzteno motivisani pred duel sa crveno-belima, drugo mesto na tabeli čini se dostižnim, u odnosu na Partizan i Čukarički, ekipa iz  Bačke Topole zaostaje samo bod.      

"Ulaznice na stadion su rasprodate još pre nekoliko dana i igrači oba tima će imati veliku podršku na utakmici za koju verujem da će biti pravi spektakl. Zvezda je aktuelni, a i novi šampion, imaju veliku bodovnu prednost i ja im čestitam na novoj tituli. Dominantni su godinama unazad i za nas je najveći mogući izazov i čast da se takmičimo sa takvom ekipom. Videćemo u kojoj meri možemo da im pariramo i koliko smo sposobni da nametnemo svoj način igre i da se sa njima nadmećemo 'onako muški'", izjavio je Žarko Lazetić.

Nakon poraza na premijeri nastavka sezone u Novom Pazaru, fudbaleri TSC-a su zabeležili tri pobede i remi. U Bačku Toplu u utorak gostuje jedini neporaženi tim u prvenstvu Srbije koji je u petak slavio u 169. "večitom derbiju" i možda je imao malo vremena da se oporavi od duela sa Partizanom.

"Zvezda će sigurno igrati mnogo rasterećenije u nastavku prvenstva i samim tim će nekome možda davati mnogo golova, dok će nekada biti umornija. Sutra će mnogo zavisiti i od nas, od našeg stava i spremnosti da se što duže nadmećemo na njihovom nivou. Fudbaleri Zvezde primili su samo osam golova u celoj sezoni u po tome kao i po njihovoj igri se vidi šta žele i koliko su timski i individualno opasni. Pred nama je veliki izazov kao i velika prilika. Momcima sam rekao da je pred njima utakmica za uživanje, nadmetanje i takmičenje na kojoj će videti koliko su spremni", istakao je Lazetić.    

Komentari (0)

Sport