Fudbal

Izborna skupština FSS: Sve spremno za promociju Dragana Džajića

Komentari

Autor: Euronews

14/03/2023

-

09:23

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Dugo očekivana izborna Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS) održaće se danas u Staroj Pazovi, ali posle povlačenje Nemanje Vidića iz trke za predsednika, izvesno sa značajno manje bure nego što se najavljivalo.

Jedini kandidat za predsednika ostao je Dragan Džajić, koji je i pre Skupštine imao ogromnu podršku, pa je izvesno da će legenda Crvene zvezde preuzeti funkciju prvog čoveka FSS.

Fotelja prvog čoveka fudbalske organizacije u Srbiji je upražnjena već dve godine, odnosno od aprila 2021. godine kada je tadašnji predsednik Slaviša Kokeza odlučio da podnese ostavku na tu funkciju.

Skupština FSS broji 85 članova, a da bi Džajić bio izabran neophodno je da sednici prisustvuje najmanje 43 delegata, a za promociju je potrebno da dobije ne manje od 22 glasa, odnosno 50 odsto od prisutnih delegata plus jedan.

Komentari (2)

Realan

14.03.2023 13:21

Sve sama bagra i lopovi. Štite svoje pozicije i lovu, a fudbal nam je godinama na najnižim granama. Ne odričemo se mi najboljih, sistem je napravljen tako da najbolji nemaju šta tu da traže niti da imaju šansu u bilo kojoj sveri. Mogu samo da mislim koje su sve face oko fudbala gde se vrte milijarde!

Krokodili Dolaze

14.03.2023 13:42

Primite moje saucsce. Fudbal je io divna igra, ali, umro je, nazalost.

Sport