Fudbal

Fudbalska groznica u Argentini: Fudbalski savez dobio milion i po zahteva za ulaznice za meč protiv Paname

Komentari

Autor: Euronews

17/03/2023

-

10:48

Fudbalska groznica u Argentini: Fudbalski savez dobio milion i po zahteva za ulaznice za meč protiv Paname
Fudbalska groznica u Argentini: Fudbalski savez dobio milion i po zahteva za ulaznice za meč protiv Paname - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Argentine će 23. marta na stadionu "Monumental" u Buenos Ajresu odigrati prijateljski meč protiv Paname, što će biti prvi njihov izlazak na teren od osvajanja titule svetskih šampiona u Kataru.

Interesovanje za tu utakmice u je ogromno i kako prenose tamošnji mediji u Fudbalski savez Argentine je stiglo oko milion i po zahteva za kupovinu ulaznica, a kapacitet ovog sportskog objekta je "samo" 83.00 gledalaca.

Interesovanje za ovu utakmicu ne vlada samo među navijačima, već i među predstavnicima medija koji su poslali nekoliko desetina hiljada zahteva za akreditacije.

"Ovo nikada nismo doživeli. Samo za medije nam je potreban jedan ceo stadion. Toliko je interesovanje, a što se navijača tiče, to je tek posebna priča. Dobili smo oko milion i po zahteva za kupovinu ulaznica i uopšte ne znamo kako ćemo da ih raspodelimo", prenose tamošnji mediji reči čelnika Fudbalskog saveza Argentine.

Inače, ulaznice za ovaj meč koštaju od 59 do 250 evra.

Komentari (0)

Sport