Fudbal

Puškarić i Radojičić produžili ugovore sa Čukaričkim

Komentari

Autor: Tanjug

09/07/2021

-

15:42

Puškarić i Radojičić produžili ugovore sa Čukaričkim
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Štoperi Darko Puškarić i Stefan Radojičić produžili su danas ugovore sa Čukaričkim. Kako je saopšteno, najiskusniji u ekipi sa Banovog brda Puškarić (35) obavezao se na vernost belo-crnima na još godinu dana, dok je Radojičić potpisao ugovor do 2024. godine.

Puškarić je u Čukarički stigao 2017. godine, za četiri sezone na Banovom brdu odigrao je ukupno 94 utakmice, postigao je pet golova.

Sa Brđanima je do sada dva puta nastupao i u evropskim takmičenjima.

"Još ranije sam se oko svega dogovorio sa Upravom kluba, ovaj potpis ugovora predstavlja samo „tehničke detalje“. Nije bilo komplikacija i nepredvidenih stvari, postigli smo brz dogovor i sada je na nama da ostvarimo ciljeve u novoj sezoni", rekao je Puškarić za klupski sajt.

Radojičić je rođen 2001. godine u Valjevu, već dugo je u Čukaričkom, a sada je zadužio i dres prvog tima Brđana.

"Ovde se osećam sjajno, Banovo brdo i Čukarički su moja kuća. Iako sam počeo fudbalom da se bavim u rodnom Valjevu u ekipi Krušika, vrlo rano sam došao u Čukarički, ovde sam od 2014. godine. Prošao sam sve mlade selekcije, od pionira pa nadalje, bio na pozajmicama najpre u IMT-u, potom u Železničaru. U Pančevu mi je zaista bilo sjajno, propustio sam samo jednu utakmicu zbog kartona. U mojim godinama je bitno da što više igram, a nadam se da ću imati priliku i u prvom timu Čukaričkog ove sezone", kazao je Radojičić.

Komentari (0)

Sport