Fudbal

Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan: Skupština crno-belih odbila njegov predlog

Komentari

Autor: Euronews

31/03/2023

-

18:24 >> 18:48

Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan: Skupština crno-belih odbila njegov predlog
Vučelić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Milorad Vučelić je nakon dužeg izlaganja o svemu što je urađeno u poslednjih osam godina predložio Skupštini da ga razreši funkcije, ali je dobio poverenje i nastaviće da vodi klub.

On je na sednici Skupštine kluba najpre izložio detaljan raport o svemu što je urađeno u Partizanu u njegovom prethodnom mandatu, da bi zatim podneo ostavku:

"Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti i osećam veliku odgovornost za situaciju i ambijent u kojem se našao Partizan. Bila mi je i jeste velika čast što sam legalno na čelu SD Partizan i na čelu FK Partizan i to mi je veliko priznanje. Nemam krivicu, ali imam veliku odgovornost i molim vas da usvojite moj izveštaj i prihvatite da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan", rekao je Vučelić i dodao:

"Ostavke nisu moj stil ponašanja. Nisam davao ostavke po pravilu, ali iskreno molim, ne pozivajući se ni na zdravlje, ni na bilo šta drugo, da prihvatite ovaj izveštaj i da me razrešite dužnosti predsednika FK Partizan", rekao je Vučelić.

Međutim, delegati Skupštine nisu usvojili njegov predlog, već su mu nakon osam i po godina rada u klubu, dali novu podršku. Skupština je "kasnila" više od dva sata, a Partizan do kraja dana mora da obezbedi finansijska sredstva za dobijanje licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone.

Komentari (0)

Sport