Fudbal

Volim Fergusona i Murinja, žao mi je što nisam radio sa Portugalcem: Mesi otkrio nekoliko anegdota

Komentari

Autor: Euronews

05/04/2023

-

11:05

Volim Fergusona i Murinja, žao mi je što nisam radio sa Portugalcem: Mesi otkrio nekoliko anegdota
AP Photo/Manu Fernandez, File - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez, File

veličina teksta

Aa Aa

Igrača kao što je Lionel Mesi svaki bi trener poželo u svom timu, ali nema mnogo fudbalskih stručnjaka sa kojima bi fudbaler PSŽ-a želeo da radi, a da do sada nije imao priliku da sarađuje sa njima.

Prema njegovim rečima, od svih fudbalskih trenera najviše mu je žao što nikada nije bio u istom klubu sa Žozeom Murinjom, a naglasio je i da izuzetno poštuje Aleksa Fergusona.

"Poštujem sve trenera sa kojima sam radio i od svakog od njih sam naučio nešto korisno što mi je pomoglo tokom karijere. Ipak, dva trenera sa kojima nisam nikada imao prilike da sarađujem, a koje izuzetno poštujem su Aleks Ferguson i Žoze murinjo", rekao je Mesi, a zatim objasnio:

"Ferguson me je grlio i ljubio čak i onda kada smo pobeđivali Mančester junajted. Tada nisam znao baš najbolje engleski, a on mi je pričao nešto što nisam mogao da razumem, ali sam po govoru njegovog tela tela video da je sjajna osoba. Što se Murinja tiče za njega me veže mnogo anegdota, Uvek me je zasmejavao. Sećam se da mi je pre jednog 'El Llasika', dok je trenirao Real Madrid rekao: 'Leo, obukao si pogrešnu majicu i nalaziš se na pogrešnoj strani terena. Idi u svlačionicu da se presvučeš i pridruži se Ronaldu na zagrevanju'. Stvarno mi je žao što nikada nisam sarađivao sa njim.".

Komentari (0)

Sport