Fudbal

Mitrović posetio "Stamford Bridž": Čelsi ne može da da gol, a rešenje je sve vreme na tribinama

Komentari

Autor: Euronews

19/04/2023

-

13:30

Mitrović posetio "Stamford Bridž": Čelsi ne može da da gol, a rešenje je sve vreme na tribinama
Aleksandar Mitrović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Aleksandar Mitrović nije u mogućnosti da pomogne saigračima iz Fulama na terenu, jer odrađuje kaznu od osam utakmica suspenzije zbog nasrtaja na sudiju Krisa Kavanoa za vreme utakmice četvrtfinala FA kupa protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

I pored toga što je srpski reprezentativac van terena, on i dalje skreće pažnju na Ostrvu. Mitrović se u utorak uveče pojavio na "Stamford Bridžu", gde je pratio revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona između Čelsija i Real Madrida.

Mesecima se, takođe, spekuliše da bi Srbin ovog leta mogao da promeni klub, ali ne i grad u kojem trenutno živi. Preciznije, jedna od opcija je njegov prelazak u Čelsi, a, sudeći prema reakciji navijača, "plavci" bi to baš voleli, jer je odlični golgeter lepo dočekan na stadionu gradskog rivala.

Fotografija Mitrovića sa "Stamford Bridža" objavljena je na Instagram nalogu "Chelsea Pulse", a potpisana je navodno njegovim rečima da se nada da će jednog dana obući dres dvostrukog prvaka Evrope. S obzirom na to da je fotografija objavljena na poluvremenu utakmice, izdvojili smo i neke od komentara navijača: "Hajde da igramo s njim u drugom poluvremenu", "Potpiši ga, odmah", "Trebalo bi da ga kupimo. Igra pomalo kao Košta i to je zaista retkost u današnje vreme. Takođe, on je najbolji strelac u istoriji Srbije i uvek se možemo osloniti na njega kada nam zatreba gol"…

Uskoro ćemo i saznati da li se taj dan primakao…

Komentari (0)

Sport