Fudbal

Nikola Štulić ide na pozajmicu: Partizan odbio Radnički

Komentari

Autor: Euronews

15/07/2021

-

14:30

Nikola Štulić ide na pozajmicu: Partizan odbio Radnički
Nikola Štulić u dresu Partizana - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Nikola Štulić debitovao je za prvi tim Partizana prošle sezone. "U vatru" ga je prvi bacio trener Savo Milošević, koji je u mladom napadaču prepoznao potencijal za "parni valjak".


Štulić, ipak, nije uspeo da se nametne u konkurenciji, koja je od ovog leta pojačana povratkom Rikarda Gomeša, a na najisturenijoj poziciji tokom priprema u najboljem svetlu pokazao se još jedan izdanak Partizanove škole – Marko Milovanović.

Stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem procenio je da je u ovom momentu najbolje za Štulića da ode na kaljenje, gde će imati mnogo više minuta na terenu nego da ostane u crno-belom dresu.

"Nikola Štulić bi trebalo da ide negde na pozajmicu, jer se Marko Milovanović izborio za šansu i trenutno ima prednost. Samed Baždar i Mateja Đorđević će ostati sa nama i to je stav oko trojice omladinaca koji će biti tu. Za Luku Subotića bi bilo dobro da ide negde u seniorsku konkurenciju, da napreduje", rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Nije mnogo trebalo da klubovi počnu da se raspituju za talentovanog fudbalera, a među prvima se javio Radnički iz Niša. Zanimljvo je da su crno-beli odbili predlog Nišlija, ali nije poznato zbog čega.

Komentari (0)

Sport