Fudbal

Partizan doveo golmana: Aleksandar Jovanović stigao u Humsku

Komentari

Autor: Euronews

29/06/2023

-

13:21

Partizan doveo golmana: Aleksandar Jovanović stigao u Humsku
Partizan doveo golmana: Aleksandar Jovanović stigao u Humsku - Copyright FK Partizan/Twitter

veličina teksta

Aa Aa

Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović postao je novi golman fudbalskog kluba Partizan, objavili su crno-beli na svom Twitter profilu.

Uprava Partizana i iskusni golman dogovorili su sve detalje, a prevaziđena je i poslednja prepreka oko potpisa, pa je dosadašnji čuvar mreže kiparskog Apolona iz Limasola postao novi član "parnog valjka".

Na taj način su crno-beli nastavili da jačaju tim kako bi naredne sezone imali daleko bitniju ulogu u borbi za titulu, jer se ona u Humskoj čeka još od 2017. godine. Partizan je ovog leta već angažovao Nikolu Antića i Frenka Kanutea, a u klub se vratio i Aleksandar Šćekić.

Najveća prepreka u dogovoru između crno-belih i Jovanovića bio je aktuelni ugovor koji je golman imao sa kiparskim klubom do 2026. godine. Zahvaljujući tome što su Kiprani ispoštovali "džentlmenski dogovor" da neće praviti probleme tridesetogodišnjem golmanu u slučaju odgovarajuće ponude, otklonjena je i poslednja nedoumica oko njegove sledeće stanice u karijeri.

Jovanović je rođen 6. decembra 1992. godine u Nišu. U karijeri je branio boje Rada, Palilulca, Palića, Donjeg Srema, niškog Radničkog, danskog AGF-a, Hueske i  Deportiva iz La Korunje. Za reprezentaciju Srbije upisao je jedan nastup.

Komentari (0)

Sport