Fudbal

Po čemu je Čukarički poseban: Plata nikada ne kasni, a sprema se i novi stadion

Komentari

Autor: Arena sport

17/07/2021

-

18:34

Po čemu je Čukarički poseban: Plata nikada ne kasni, a sprema se i novi stadion
Vladimir Matijašević - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Godinama unazad priča se da je FK Čukarički jedini u Superligi Srbije koji redovno izmiruje obaveze prema igračima i zaposlenima i da plata na Banovom brdu nikada nije kasnila.


Zvaničnu potvrdu dobili smo u emisiji "Kao nekada" na TV Arena sport. Na direktno pitanje voditeljskog para, jedan od čelnika kluba, Vladimir Matijašević, odgovorio je kratko i jasno.

"Nije!"

Zatim je i pojasnio.

"Vlasnik kluba Dragan Obradović je sebi dao zadatak, ako se to dogodi, da više neće biti tu. Ono što Čuku izdvaja je činjenica da je privatan klub. Nema nas mnogo koji odlučujemo, samom tim i mogućnost greške je manje. Daleko da se ne greši, ali se tačno zna ko se za šta pita i ko odlučuje, a malo se ljudi pita u klubu", rekao je Matijašević.

Čukarički već godinama pokušava da realizuje projekat novog stadiona.

"Postoji problem sa Sportskim društvom Čukarički. U klubu sam sedam-osam godina, Obradović je 12, a problem postoji pre toga. Imamo projekat stadiona sve je spremno, čak i neka sredstva, ali nemamo dozvole za rad. Obećana nam je pomoć i nadam se da će Banovo brdo uskoro dobit jedan mali, ali lep stadion", nada je Vladimir Matijašević.

Komentari (0)

Sport