Fudbal

Žreb za Ligu konferencija: Partizan može u Rusiju, Čukarički u Sloveniju, Vojvodina ide u Austriju

Komentari

Autor: Euronews

19/07/2021

-

14:21 >> 14:51

Žreb za Ligu konferencija: Partizan može u Rusiju, Čukarički u Sloveniju, Vojvodina ide u Austriju
Partizan - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Partizana, ako prođu slovačku Dunajsku, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraće protiv boljeg iz duela u kom se ruski Soči i Kešla iz Azerbejdžana, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Crno-beli će prethodno u drugom kolu kvalifikacija igrati slovačkom Dunajskom stredom, a prvi meč je na programu u četvrtak od 21 sat.

"Izvukli smo najtežeg mogućeg protivnika, ali mislima smo sada samo na utakmici sa Dunajskom Stredom, koja je na programu u četvrtak. To je prioritet i prepreka koju moramo da pređemo! Tek onda ćemo razmišljati o novom protivniku", rekeo je Vazura za zvanični klupski sajt i dodao:

"Mislimo da je Soči favorit u duelu protiv Azerbejdćanaca i da će jako težak protivnik, ali verujemo u našu ekipu i momke, u dobru atmosferu u Partizanu i ekipi. Pričaćemo više o toj utakmici posle ovog dvomeča koji nam predstoji u Evropi."

Od ostalih srpskih klubova, fudbaleri Vojvodine u trećem kolu za rivala će imati austrijski LASK, ako prethodno prođe litvanski Panavezis, a Čukaričkom će rival u trećem im biti bolji iz dvomeča Hamarbi - Maribor.

Komentari (0)

Sport