Fudbal

Smejemo se tome, jedino da me neko iz kluba iznenadi: Jirgen Klop o pozajmici Mbapaa

Komentari

Autor: Euronews

01/08/2023

-

14:00

Smejemo se tome, jedino da me neko iz kluba iznenadi: Jirgen Klop o pozajmici Mbapaa
Smejemo se tome, jedino da me neko iz kluba iznenadi: Jirgen Klop o pozajmici Mbapaa - Copyright Tanjug/AP/Peter Byrne/PA

veličina teksta

Aa Aa

U moru medijskih navoda o daljoj fudbalskoj sudbini nezadovoljnog i neposlušnog Kilijana Mbapea puštena je i, već na prvi pogled vrlo sumjiva, priča o njegovoj pozajmici u Liverpulu, kao usputnoj stanici u očekivanom transferu iz Pari Sen Žermen u Real. Trener engleskog kluba, Jirgen Klop, danas ju je na svoj način demantovao. 

U izjavi za nemački "Skaj", trofejni stručnjak crvenih iskazao je poštovanje prema Francuzu, ali je iz prve ruke objasnio koliko je nemoguće da, umalo, najplaćeniji fudbaler sveta svih vremena obuče dres kluba sa "Enfilda". "

"Smejemo se tome. Mogu da kažem da je on zaista dobar igrač, ali finansijski uslovi nam uopšte ne odgovaraju. Ne bih sada da kvarim priču, ali koliko znam, ništa od toga. Moguće je da neko iz kluba nešto priprema i da želi da me iznenadi... To se nije dogodilo za osam godina koliko sam ovde. To bi bilo prvi put", rekao je Klop.

Inače, Mbape ima još godinu dana ugovora sa "svecima", a u istom stoji klauzula o produženju saradnje do juna 2025. godine. Ukoliko je ne aktivira, a ipak ostane u francuskom klubu sleduje mu 40.000.000 evra na ime lojalnosti. Dok bi u tom slučaju PSŽ izvisio, jer sledećeg leta ne bi dobio nikakvo obeštećenje. 

Komentari (0)

Sport