Fudbal

Žarko Lazetič posle poraza od Brage: Blii su bolji, ali krivo mi je zbog trećeg gola

Komentari

Autor: Euronews

09/08/2023

-

11:26

Žarko Lazetič posle poraza od Brage: Blii su bolji, ali krivo mi je zbog trećeg gola
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Neće fudbaleri TSC-a po dobrom pamtiti debitantski nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim iz Bačke Topole je u prvoj utakmici 3. kola poražen od portugalske Brage u gostima 0:3 i praktično već posle prvih 90 minuta završio učešće u ovom takmičenju.

Domaći sastav je do ubedljivog vođstva od 2:0 došao za svega 120 sekundi kad su Bruma u 17, a potom i Pici u 19. minutu savladali Veljka Ilića, a konačan rezultat je postavio Fernandes u 87. minutu i portugalski tim ima ogromnu prednost pred revanš za nedelju dana u Bačkoj Topoli.

Upravo taj treći pogodak najviše je zaboleo trenera srpskog vicešampiona, Žarka Lazetića jer je došao kao plod direktne greške poslednje linije tima.

"Braga je bila bolja i treba čestitati rivalu na zasluženoj pobedi. Oni sada imaju prednost 3:0, koja jeste velika, ali u sportu, kao i u životu generalno, nikada se ne treba predavati. Meni je samo žao što smo primili taj treći gol i to u trenucima kad smo bili bolji rival na terenu. Ipak, nemam šta da zamerim mojim igračima. Igrali su protiv velikog tima, pokazali se u dobrom svetlu i čestitam im na tome", rekao je Lazetić posle meča.

Imali su igrači iz Bačke Topole kod rezulzata 0:2 zicer da se vrate u meč, ali je Miloš Pantović promašio ceo gol.

"Niko ne zna kako bi se utakmica odvijala da smo postigli taj gol, ali je jasno da bi nam on dao krila. S druge strane, treba biti realan i reći da je naš rival takođe imao još nekoliko dobrih prilika za postizanje gola", naglasio je Lazetić.

Komentari (0)

Sport