Fudbal

Na Sabah besplatno ako kupite ulaznicu za Partizan – Radnički Niš

Komentari

Autor: Euronews

11/08/2023

-

16:07 >> 16:08

Na Sabah besplatno ako kupite ulaznicu za Partizan – Radnički Niš
Na Sabah besplatno ako kupite ulaznicu za Partizan – Radnički Niš - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Fudbalski klub Partizan je odlučio da svi posetioci koji kupe ulaznicu za duel sa Radničkim iz Niša (nedelja, 19.30, TV Arena Premium 1) mogu sa istom besplatno na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferecnije protiv Sabaha u četvrtak (21.00, TV Arena Premium 1).

 

 

"Sa željom da pomognemo našem timu i damo igračima potrebnu energiju na terenu, pozivamo te da baš ti, u nedelju, kao "dvanaesti igrač", budeš njihov vetar u leđa u utakmici 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, koju FK Partizan igra kao domaćin protiv niškog Radničkog, 13. 08. 2023. godine od 19:30. Svako ko za utakmicu FK Partizan – FK Radnički Niš kupi ulaznicu, za bilo koji od ponuđenih sektora stadiona „Partizan“, dobiće i ulaznicu za revanš utakmicu 3. kola Lige konferencije, FK Partizan-FK Sabah, koja se igra u četvrtak, 17. 8. 2023. godine od 21 čas," naveli su crno-beli u saopštenju.

 

 

Partizan je u četvrtak izgubio u Azerbejdžanu prvi meč protiv Sabaha 2:0, za prolaz će im biti potrebna energija i sa tribina.

Komentari (0)

Sport