Fudbal

Liga konferencija: Partizan večeras juri zaostatak od dva gola protiv Sabaha u Humskoj

Komentari

Autor: Euronews

17/08/2023

-

10:41 >> 11:32

Liga konferencija: Partizan večeras juri zaostatak od dva gola protiv Sabaha u Humskoj
Liga konferencija: Partizan večeras juri zaostatak od dva gola protiv Sabaha u Humskoj - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Partizan večeras u Humskoj juri zaostatak od dva gola protiv Sabaha iz prvog duela trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a revanš meč srpskog i azerbejdžanskog predstavnika možete gledati od 21 čas u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

Za razliku od košarkaške sekcije Partizana, koja se polako vraća na trofejne staze, fudbaleri iz Humske kaskaju u nameri da dođu do željenih rezultata. Kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, gde su prošle sedmice doživeli šokantan poraz od ekipe koja postoji svega šest godina. Novajlija iz Azerbejdžana odigrao je odličnu utakmicu u kojoj je mogao da postigne više od dva pogotka i pitanje je kakve bi šanse Partizana bile u revanšu da na golu nije imao raspoloženog Aleksandra Jovanovića.

Azerbejdžanski predstavnik naročito je bio opasan po desnom boku, gde je Bojan Letić pokazao zavidan kvalitet, odigravši vrlo verovatno, utakmicu karijere. Takođe, odbrana Partizana na sredini terena nije bila na nivou. Nešto što će morati da poprave u revanšu, koji, trenutno, dočekuju u dobrom raspoloženju posle solidnih izdanja u domaćem šampionatu i pobeda nad Vojvodinom i Radničkim iz Niša. Pored ovoga, Partizan se takođe uzda u iskustvo kluba u evropskim kvalifikacijama, gde je iluzorno govoriti o tome koliko su crno-beli u prednosti nad ovim mladim klubom.

"U Bakuu je bilo sve loše, razočarao sam navijače. Sad će sve da bude drugačije. Znam da će moji igrači biti agresivni od samog početka, iako poštujemo rivala želimo da mu stavimo do znanja da se mi pitamo na našem stadionu i pred našim navijačima čija nam je podrška neophodna. Uz podršku kakvu su igrači imali u Topoli, Novom Sadu i protiv Radničkog sve je moguće. Pozivam navijače da nas podrže, cene ulaznica su popularne. Verujem u mnogo bolju igru nego pre šest dana i prolaz u plej-of. Imam veru u moje igrače. Ova ekipa ima kvalitet, a može da bude još bolja ako ima snažnu podršku sa tribina", rekao je trener Partizana Igor Duljaj uoči meča sa Sabahom.

Susret počinje u 21 čas, a utakmicu možete gledati i putem aplikacije Arene Cloud. Takođe, na našem portalu možete pratiti tok samog meča, kao i kretanje rezultata.

Komentari (0)

Sport