Fudbal

Izraelac sudi Partizanu u Danskoj, a Litvanac Čukaričkom u Atini

Komentari

Autor: Euronews

21/08/2023

-

11:13

Izraelac sudi Partizanu u Danskoj, a Litvanac Čukaričkom u Atini
Izraelac sudi Partizanu u Danskoj, a Litvanac Čukaričkom u Atini - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Čukarički i Partizan u četvrtak igraju prve plej-of mečeva za plasman u Ligu evrope, odnosno Ligu konferencije, a dobili su danas i arbitre za te susrete.

Partizan u četvrtak od 18.30 časova (TV Arena 1 Premium) igra u Danskoj protiv Nordsjelanda, a pravdu će deliti mladi 31-godišnji izraelski sudija Igal Frid. On je ove sezone sudio meč Superkupa svoje zemlje između Makabija Haife i Beitara, ali i dva meča u evropskim kvalifikacijama. 

Delio je pravdu na meču Aris - BATE Borisov (6:2) u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i na duelu Didelanža i Gzire (2:1) u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Prošle sezone vodio je jedan meč u grupnoj fazi Lige konferencije. Ukupno je sudio na 12 mečeva kvalifikacija u evrokupovima, ukupno na 21 internacionalnom susretu u seniorima.

Revanš meč u Beogradu igra se 31. avgusta od 21.00 čas (TV Arena Premium), a poznat je i sudija za taj susret. Duel sudi 39-godišnji Škot Kevin Klansi, koji ima FIFA znak 10 godina i mnogo više iskustva od Izraelca. Ni on, kao ni Frid nije sudio srpskim ekipama.

 

 

Litvanac Donatas Rumšas biće glavni sudija na prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između Olimpijakosa i Čukaričkog, koji će biti odigran u četvrtak u Atini od 21.00 čas (TV Arena Premium 2). Njegovi pomoćnici će takođe biti Litvanci Aleksandar Radius i Dovidas Sužiedelis, dok je za četvrtog arbitra određen Robertas Valikonis.

Utakmica između Olimpijakosa i Čukaričkog biće odigrana u četvrtak od 21 sat na stadionu Jorgos Karaiskakis u Atini. Revanš duel je na programu 31. avgusta od 20 sati u Leskovcu. Glavni sudija ovog duela biće poznati Holanđanin Dani Makeli, a pomagaće mu sunarodnici Hesel Stegstra i Jan de Vris.

Komentari (0)

Sport