Fudbal

Čukarički ugostio Sumgait u Ligi konferencija: Bez golova na Banovom brdu

Komentari

Autor: Euronews

21/07/2021

-

21:54

Čukarički ugostio Sumgait u Ligi konferencija: Bez golova na Banovom brdu
Remi Čukaričkog - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Čukaričkog nisu iskoristili prednost domaćeg terena u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Golova nije bilo u njihovom duelu na Banovom brdu protiv azerbejdžanskog Sumgaita.

Brđani su bili bolji tokom čitavog susreta, imali su inicijativu i nekoliko dobrih prilika, ali nisu uspeli da savladaju protivničkog golmana Bajramova. 

Gosti su se tokom 90 minuta opredelili na čuvanje svoje mreže, koju je nekoliko puta ozbiljnije ugrozio napadač domaćih Aleksa Janković.

Najpre je u 7. minutu Janković pobegao čuvarima po levoj strani, izašao sam pred gomana Bajramova koji je odbranio njegov šut po zemlji.  U 54. minutu isti igrač je prošao po desnoj strani i poslao loptu u peterac, a posle velike gužve gosti su se odbranili.

Dvadeset minuta kasnije, još jedna solo akcija Jankovića po desnoj strani, proigrao je Čolića na penalu, koji je šutirao preko gola.

Revanš meč na programu je 29. jula u Azerbejdžanu.

Ukoliko eliminiše Sumgajt, Čukarički će u sledećoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Hamarbi (Švedska) - Maribor (Slovenija).

Komentari (0)

Sport