Fudbal

Duljaj pred Nordsjeland: Sve sem poraza je dobar rezultat za revanš

Komentari

Autor: Euronews

23/08/2023

-

19:02

Duljaj pred Nordsjeland: Sve sem poraza je dobar rezultat za revanš
Duljaj pred Nordsjeland: Sve sem poraza je dobar rezultat za revanš - Copyright FK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je stigao u Dansku na prvi meč plej-ofa za plasman u Ligu konferencije protiv Nordsjelanda (18.30, TV Arena 1 Premium) i pred jedini trening trener Igor Duljaj održao je pres konferenciju. Crno-beli su uspeli da eliminišu Sabah posle izvođenja penala, a u taboru crno-belih veruju da im se neće ponoviti bledo izdanje iz Azerbejdžana kada su poraženi 2:0.

"Imamo naše ambicije, sve osim poraza je dobar rezultat. Nordsjeland jeste mlad tim, ali su eliminisali ozbiljnijeg rivala Steauu. Moramo imati u vidu kakav su oni transfer napravili. To je njihov sistem rada, mnogo je mladih igrača koji su brzi, okretni, agresivni. Biće teško, ali imamo dve utakmice. Bitno je na kraju broj primljenih i datih golova bude u našu korist", rekao je Duljaj.

Gajad Zahid je danas potpisao ugovor sa crno-belima i prijavljen je za mečeve, ali trener Partizana nije govorio hoće li ga biti u revanšu ili ne.

"Do sledećeg četvrtka ima vremena. Mi smo koncetrisani na sutrašnju utakmicu. Igramo na veštačkoj travi, imamo je mi u našem sportskom centru, ali ova je naprednija, mnogo brža. Osetiće igrači teren posle pres konferencije i verujem da neće biti mnogo problema".

 

 

Trener Nordsjelanda Johanes Torup je rekao da ga sutra ne bi razočarao ni remi protiv Partizana jer su crno-beli "iskusniji tim i duže igraju zajedno". Ta slatkorečivost nije prevarila Duljaja.

"Trener Danske je mlad i čistio sumnjam da nije uradio detaljnu analizu našeg tima, kao što smo i mi uradili njihovu. Ne sme da nas zavaraju njegove izjave, zna on dobro da smo i mi u stvaranju tima i igre, a da smo po evropskom isksutvu tu negde. Severina, Saldanja, Ilić imaju malo mečeva, Natho, Šćekić i još neki mnogo više. Ali, nema potcenjivanja rivala sa naše strane, kvalitetna su ekipa, dobro su organzivani, znaju šta žele. Mi imamo naše ambicije".

Navijači Partizana će sigurno podržati tim u revanšu, zna to trener crno-belih.

"Mnogi su me zvali, rekli su da će nas podržati u Humskoj. Oni su nam 12. igrač i znam da ćemo imati podršku za sedam dana", istakao je trener crno-belih.

Komentari (0)

Sport