Košarka

Milvoki postao veći favorit na kladionicama za osvajanje NBA lige od Denvera i Jokića

Komentari

Autor: Euronews

28/09/2023

-

08:32

Milvoki postao veći favorit na kladionicama za osvajanje NBA lige od Denvera i Jokića
Janis Adetokumbo - Copyright AP Photo/Morry Gash

veličina teksta

Aa Aa

Veliki trejd tri tima NBA lige (Portland, Majami, Milvoki) i dolazak Demijana Lilarda iz Blejzersa, napravio je i promeni u kladionicama i sada su Baksi prvi favorit za osvajanje NBA lige.

Pre trejda, Milvoki je bio tek peti favorit da skine krunu Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima, ali bukmejkeri smatraju da je Janis Adetokunbo dobio u Lilardu najboljeg mogućeg partnera za napad na titulu. Lilard je posle 11 godina napustio Blejzerse i pretpostavlja se da će "trouglu" sa Adetokunbo i Krisom Midltonom biti kadar da se okiti i titulom.

 

 

Denver je sad drugi na listi bukmejkera, treći je Boston Seltiks, četvrti Finiks Sans, a peti Majami Hit sa Nikolom Jovićem.

Amerikanci su odmah počeli da upoređuju najbolje tandeme vodećih klubova. Smatra se da će Lilard i Adetkumbo biti kadar da nadvladaju Nikolu Jokića i Džamala Mareja. Na sceni su i lideri Bostona Tejtum i Braun, pa veterani Lejkersa Lebron Džejms i Entoni, Durent i Buker (Finiks), Kari i Tompson (Golden Stejt), Luka Dončić i Kajri Irving (Dalas), Batler i Adebajo (Majami).

Komentari (0)

Sport