Košarka

Janis Sferopulos: Najbitnije je da igrači shvate šta želim od njih

Komentari

Autor: Euronews

22/10/2023

-

21:45

Janis Sferopulos: Najbitnije je da igrači shvate šta želim od njih
Janis Sferopulos: Najbitnije je da igrači shvate šta želim od njih - Copyright Twitter/KK Crvena zvezda

veličina teksta

Aa Aa

Janis Sferopulos je danas odradio svoj prvi trening sa ekipom Crvene zvezde, nakon čega je dao svoju prvu izjavu za društvene mreže kluba.

Grčki strateg je rekao kako mu je velika čast što je postao član kluba, zahvalio se upravi i istakao kako je uzbuđen što će voditi "crveno-bele".

"Pre svega, vrlo sam počastvovan što sam postao trener Crvene zvezde. Za mene je veoma važno da budem deo porodice i ovom prilikom se zahvaljujem predsedniku kluba i menadžmentu koji su me doveli ovde. Uzbuđen sam što ću trenirati ovaj tim. Mislim da možemo zajedno da uspemo i ostvarimo velike stvari. Menadžment, igrači i naši sjajni navijači. Uzbuđen sam i nestrpljiv da krenu utakmice" bila je prva izjava Sferopolusa.

Novi trener neće imati previše vremena za navikavanje na novo okruženje jer ga već u ponedeljak čeka duel debi u AdmiralBet ABA ligi, a protivnik je FMP.

"Znamo kako da nastavimo u toku sezone. Idemo korak po korak. Najbitnije je da igrač shvate šta želim od njih, a da naša igra ne trpi u međuvremenu. Najvažnija stvar u ovom trenutku je da tim ostane zajedno, da se zajedno bore i da nastave sezonu zajedno" rekao je grčki trener.

Utakmica protiv FMP-a je na programu u ponedeljak od 18 časova (TV Arena 1 Premium), a samo tri dana kasnije Janisa Sferopulosa i Crvenu zvezdu čeka večiti derbi u Evroligi.  

Komentari (0)

Sport