Košarka

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu, vreme je da Kaboklo debituje

Komentari

Autor: Euronews

12/11/2023

-

12:56

Košarkaši Partizana dočekuju Igokeu, vreme je da Kaboklo debituje
Bruno Kaboklo - Copyright KK Partizan

veličina teksta

Aa Aa

Došlo je vreme da navijači KK Partizana Mozzart bet upoznaju i poslednje pojačanje - Bruna Kabokla. Brazilski centar trebalo bi da večeras debtuje za crno-bele u meču 7. kola AdmiralBet ABA lige protiv Igokee (21.00, TV Arena 1 Premium).

Brazilski reprezentativac je prošlog utorka stigao i oficijalno u tim Željka Obradovića, imao je dovoljno treninga da mu najtrofejniji strateg Evrope ukaže neke minute i predstavi ga navijačima u "Štark Areni".

"Imali smo dva dana da spremimo meč. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo da igramo u istom ritmu kao i do sada u ABA ligi. Kaboklo je odradio nekoliko treninga i biće u timu", poručio je Obradović. 

Trener gostiju Vlada Jovanović je stabilizovao formu ekipe, nanizao je četiri trijumfa u regionalnom takmičenju i duel protiv favorita trebalo bi da im predstavlja reper za dalji rad.

"Važno je za moju ekipu da izađemo sa stavom i da pokušamo da odigramo onako kako smo i trenirali prethodnih dana, da pokažemo da imamo kvalitet. Ukoliko se ukaže prilika da budemo dobri i da svedemo utakmicu na jednu ili dve lopte da to pokušamo da iskoristimo", istakao je Jovanović. 

 

 

AdmiralBet ABA liga, 7. kolo

Petak

Borac - Studentski centar 87:76

Subota

FMP - Cedevita Olimpija 84:96

Budućnost - Split 72:58

Nedelja

Zadar - Crvena zvezda 17.00 (TV Arena 1 Premium)

Mornar - Mega 19.00 (TV Arena sport 3)

Partizan - Igokea 21.00 (TV Arena 1 Premium)


Ponedeljak

Krka - Cibona 18.00

 

Standings provided by Sofascore

 

Komentari (0)

Sport