Košarka

Partizan mora da bude maksimalan protiv Panatinaikosa: Željko Obradović spreman za, njemu, specijalnu utakmicu

Komentari

Autor: Euronews

29/11/2023

-

21:49

Partizan mora da bude maksimalan protiv Panatinaikosa: Željko Obradović spreman za, njemu, specijalnu utakmicu
Obradović Željko - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je, pred sutrašnju utakmicu sa Panatinaikosom, da je njegov tim svestan protiv koga igra i da je atinski klub kvalitetna ekipa.

Košarkaši Partizana sutra uveče od 20.45 časova dočekuju ekipu Panatinaikosa u 11. kolu Evrolige.

"Panatinaikos za mene uvek specijalna utakmica kad igramo protiv njih, a razlozi su poznati. Ekipa koja ima najveće moguće ambicije, napravili su takav roster i svi ljudi iz kluba, počev od trenera, pričaju da su im ambicije najmanje fajnal-for. Tako da smo svesni protiv koga igramo", rekao je Obradović.

"Kvalitetna su ekipa, imali su sitnih problema početkom sezone, sad igraju veoma dobro, pametno, kontrolišu igru i moraćemo da odigramo mnogo dobru utakmicu, ako želimo da imamo pozitivan rezultat", istakao je Obradović i dodao da su Aleksa Avramović i Kevin Panter počeli da treniraju sa ekipom.

"Trifunović još nije počeo da trenira. Sutra ujutru ćemo da odredimo ko će biti u ekipi", zaključio je trener "crno-belih".

Alen Smailagić rekao je da se raduje povratku bivšeg košarkaša Partizana Matijasa Lesora u Beograd.

"Panatinaikos je jak tim, imaju veoma dobre igrače. Jedan koji dolazi sutra je bio sa nama, to je Matijas kog jedva čekamo da vidimo. Janis zbog povrede ne dolazi. Utakmica će biti jako dobra. Biće puno navijača, biće zanimljivo za igranje naročito nakon onakve pobede protiv Borca. Osećamo se dobro, osećamo se lepo, treninzi nam idu kako treba. Videćemo šta će sutra da se desi, a daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo. Stisnućemo odbranu jer smo u tom segmentu do sada bili najslabiji", rekao je Smailagić.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport