Košarka

Ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju: Panter ljut posle poraza od Reala

Komentari

Autor: Euronews

22/03/2024

-

11:18

Ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju: Panter ljut posle poraza od Reala
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kapiten Partizana Kevin Panter posle poraza od Real Madrida istakao je da su detalji iz treće četvrtine odlučili utakmicu 31. kola Evrolige u Beogradu.

Podsetimo, španski tim slavio je u Areni rezultatom 88:76, a ključ pobede Madriđana bila je 16:0 serija krajem treće deonice.

"Promašili smo nekoliko šuteva i imali izgubljene lopte u trećoj deonici, a oni su to iskoristili i prelomili meč. Ne smeju više da nam se ponavljaju četvrtine poput ove treće. Moramo da budemo pametniji u napadu i odlukama koje donosimo", rekao je Panter novinarima posle utakmice i podsetio:

"Mi i dalje moramo da pobeđujemo kod kuće. Dolaze nam ozbiljni timovi. Imamo još tri meča do kraja ligaškog dela".

Bruno Kabolko i Frenk Kaminski odigrali su na nivou u poslednje dve utakmice.

"Da, bili su jako dobri. Kada se Zek bude vratio, to će biti još jedno oružje koje ćemo moći da koristimo".

Kevin Panter potom je upitan da li ovaj Partizan veruje u sebe, Amerikanac nije imao dilemu - Naravno! Ne znam kakvo je to pitanje? Nije bitno koliko utakmica smo izgubili ove sezone. Nije bitno ni koliko smo individualnih grešaka, pravili... Ovaj tim uvek veruje u sebe. Svi smo ljudska bića. Ljudi postavljaju očekivanja, kao da uvek moramo da budemo savršeni. Ali, uvek to pričam saigračima, uvek moraš da veruješ u sebe. Koliko god puta promašiš, uvek moraš imati samopouzdanje", zaključio je američki košarkaš, koji je utakmicu protiv Reala završio sa 16 poena.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Sport