Košarka

Loša odluka Šredera da odbije Lejkerse: Stigao u Boston za drastično manju platu

Komentari

Autor: Euronews

11/08/2021

-

13:12

Loša odluka Šredera da odbije Lejkerse: Stigao u Boston za drastično manju platu
Denis Šreder - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Denis Šreder (28) potpisao je jednogodišnji ugovor sa Bostonom vredan 5,9 miliona dolara i može se reći da je skupo platio svoju nepromišlenost.

Krajem marta nemačkom reprezentativcu Los Anđeles Lejkersi ponudili su četvorogodišnji ugovor na 84 miliona dolara koji je on odbio, jer je želeo da sačeka i dobije bolju ponudu.

Lejkersi su u međuvremenu doveli Rasela Vestbruka, rešili pitanje plejmejkera, a planovi Šredera pali su u vodu. Preostalo mu je da se, uprkos dobroj sezoni u kojoj je beležio 15,5 poena, 3,5 skokova, 5,8 asistencija i 1,1 ukradenu loptu, zadovolji jednogodišnjim ugovorom sa Bostonom uz drastično manju zaradu.

"Ponosan sam što mogu da objavim da ću u sezoni 2021/22. igrati za Boston Seltiks! Ovo je jedna od najboljih franšiza u istoriji NBA i biće mi čast da obučem zeleno i belo i radim šta volim. Svake noći ću davati sve od sebe za grad. Ko je spreman?!", napisao je Šreder.

Angažovanjem beka Nemačke cilj Seltiksa je da dobiju još opcija u napadu, što bi malo rasteretilo Džejsona Tejtuma i Džejlena Brauna.

Komentari (0)

Sport