Košarka

Panter i Mozli imaju poruku za navijače Partizana: Pratite nas, biće zabavno ove sezone

Komentari

Autor: Euronews

15/08/2021

-

16:58

Panter i Mozli imaju poruku za navijače Partizana: Pratite nas, biće zabavno ove sezone
Kevin Panter - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana Vil Mozli i Kevin Panter doputovali su danas u Beograd, gde će sa ekipom sutra početi pripreme za predstojeću sezonu.

Panter, koji je jedan period svoje karijere proveo u glavnom gradu Srbije, nastupajući za Crvenu zvezdu, izjavio je da mu je drago što se vratio na poznato mesto.

“Dobar je osećaj biti ponovo u ovom gradu. Kao što sigurno već znate, živeo sam ovde i lepo je videti mesto koje ti je već poznato. Znam dosta o Beogradu, Srbiji i Partizanu i jedva čekam da počnem da radim“, rekao je košarkaš za klupsku televiziju.

Amerikanac se obradovao što će ponovo deliti parket sa saigračem iz milanske Olimpije, Zekom Ledejom.

“Drago mi je što je i on ovde, igrali smo već zajedno, postigli smo dobre rezultate minule sezone i nadam se da ćemo ponoviti uspeh i u Partizanu“.

Panter je takođe izjavio da ima veliku želju da sarađuje sa Željkom Obradovićem ove sezone, kao i da ne oseća pritisak činjenice da je upravo on glavna zvezda u ekipi najtrofejnijeg evropskog trenera.

“Nije to pritisak, već motivacija. Neophodno je da ostanem fokusiran, to je samo košarka i treba se zabavljati. Očekujem pobede, gde god sam nastupao u karijeri uglavnom sam pobeđivao i jedva čekam da počnem da igram“, zaključio je bek i dodao da se nada trofejima ove sezone.

Njegov saigrač, Vil Mozli koji počinje treću sezonu u dresu crno-belih, poistovetio se sa Panterom i izjavio da jedva čeka početak takmičenja.

“Srećan sam što sam tu, uvek je lepo biti u Beograd i jedva čekam da počne sezona. Imamo mnogo dobrih igrača, trenera, dosta toga je novo i videćemo kako će sve teći“.

Centar Partizana nije sakrio zadovoljstvo što će imati priliku da sarađuje sa Obradovićem

“Dobio sam mnogo poruka kada se Željko priključio timu. Ovo je velika prilika za mene i nadam se da ću je iskoristi. Okupljen je dobar tim, ostaje nam samo da dobro odradimo pripreme i da učvrstimo konekciju između sebe“, rekao je Mozli koji nije propustio priliku da pošalje poruku navijačima.

“Volim vas ljudi. Gledajte nas, biće veoma zabavno ove sezone“

Komentari (0)

Sport