Košarka

Mesina ostao bez glavnih aduta: Faliće nam Kevin Panter i Zek Ledej

Komentari

Autor: Euronews

24/08/2021

-

10:07

Mesina ostao bez glavnih aduta: Faliće nam Kevin Panter i Zek Ledej
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Doskorašnji košarkaši Armanija iz Milana, Kevin Panter i Zak Ledej, postali su igrači Partizana, što je značajno oslabilo italijansku ekipu.

Legendarni trener, Etore Mesina, osvrnuo se na činjenicu da mu se igrački kadar u velikoj meri promenio:

 

 

"Za narednu sezonu imamo veću dubinu, snažniju ekipu i više igrača koji mogu da imaju loptu u rukama. Pomoći će nam to dosta za kretanje lopte. Naravno, nedostajaće nam neke druge stvari. Poput Kevina Pantera i njegove sposobnosti da napada centre kada dođe do bloka i promene čuvara. Kvalitetnih minuta koje su Vladimir Micov i Majkl Rol pružali prošle godine. Energija koju nam je Zak Ledej donosio. Imamo drugačiju dubinu tima sada", istakao je Mesina, pa nastavio:

"Za narednu sezonu imamo veću dubinu, snažniju ekipu i više igrača koji mogu da imaju loptu u rukama. Pomoći će nam to dosta za kretanje lopte. Naravno, nedostajaće nam neke druge stvari. Poput Kevina Pantera i njegove sposobnosti da napada centre kada dođe do bloka i promene čuvara. Kvalitetnih minuta koje su Vladimir Micov i Majkl Rol pružali prošle godine. Energija koju nam je Zak Ledej donosio. Imamo drugačiju dubinu tima sada", rekao je Mesina.

Komentari (0)

Sport