Košarka

Marinović pred meč sa Cedevita Olimpijom: Protivnik silan, neće biti lako

Komentari

Autor: Tanjug

02/10/2021

-

14:06

Marinović pred meč sa Cedevita Olimpijom: Protivnik silan, neće biti lako
Marko Marinović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener košarkaša Borca Marko Marinović istakao je da njegov tim neće imati lak zadatak protiv Cedevita Olimpije u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Čačani sutra pred svojim navijačima dočekuju tim iz Ljubljane od 19 sati.

"U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan“, rekao je Marinović za klupski sajt.

"Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici“, dodao je Marinović.

Prisustvo navijača u hali kraj Morave biće veliki plus za Borac.

"Ukoliko budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja. Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći mnogo dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati“, zaključio je Marinović.

Komentari (0)

Sport