Košarka

Igokea nastavlja sjajnu seriju protiv Zvezde: Crveno-beli ponovo poraženi u Laktašima

Komentari

Autor: Euronews

10/10/2021

-

20:50

Igokea nastavlja sjajnu seriju protiv Zvezde: Crveno-beli ponovo poraženi u Laktašima
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od ekipe Igokee sa 75:68 (21:14, 23:8, 10:22, 21:24) u okviru trećeg kola AdmiralBet ABA lige.

Loše su crveno-beli otvoroili meč izgubivši u prvoj četvrtini sa 21:14, dok je u drugoj razlika u korist domaćina bila još veća, 23:8. Tako je prvo poluvreme prošlo u znaku bolje igre Igokee, dok ekipa Dejana Radonjića nije mogla ništa da pogodi. Nisu gosti pogodili nijednu trojku, mada ni šutevi sa poludistance nisu prolazili.

Ipak u drugom delu Zvezda se trgla i uspela da stigne. Treća čevrtina završena je sa 22:10 u korist crveno-belih, što je dalo šansu da u poslednjoj četvrini bude neizvesna završnica.

Imali su šansu crveno-beli kada su negde na sredini četvrte deonice prišli na samo pet poena razlike, kada je prvobitno Holins napravio grešku i zaustavio dobar niz svoje ekipe. Da bi kasnije i ostali igrači ponovo ušli u loš ritam iz prvog dela.

Igokea će 16. oktobra gostovati ekipi podgoričke Budućnosti, dok će Zvezda 17. oktobra dočekati Cedevetiu Olimpiju. Treba napomenuti da pre tog meča, crveno-beli igraju i dve utakmice u Evroligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentari (0)

Sport