Košarka

Pat pozicija: Irving i dalje neće vakcinu, Bruklin kreće bez njega

Komentari

Autor: Euronews

11/10/2021

-

13:45

Pat pozicija: Irving i dalje neće vakcinu, Bruklin kreće bez njega
Kajri Irving - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Kajri Irving i dalje puini stranice američke štampe jer NBA zvezda Bruklina i dalje odbija da se vakciniše pa samim tim ne može da igra u Njujorku i još nekim gradovima u SAD. U upravi Bruklina su učinili sve Irving promeni odluku, ali im je još pre sedam dana postalo jasno da će bez njega morati da igraju mečeve kod kuće.

"Zaštićen sam od Boga, kao i moj narod. U ovome smo zajedno", poručio je Irving preko Tviter naloga.

Trener Netsa Stiv Neš samo iz dana u dan ponavlja istu priču kad ga pitaju oko statusa sedmostrukog "Ol star" igrača.

 

 

"Sve je isto, ovo je naša kuća i mi igramo ovde, u Njujorku. Mislim da počinjemo da shvatamo da Kajri neće igrati utakmice kod kuće", rekao je trener Netsa.

Ako ostane trenutna situacija sa korona virusom, a igrač ostane dosledan, neće igrati na 44 utakmice od 72 u prvom delu sezone, a izgubiće neigranjem i oko 16 miliona dolara od garantovanih 35 miliona dolara koliko mu iznosi ugovor za ovu sezonu. Naravno, Bruklin može da razmišlja i o raskidu ugovora, ali za sada tu opciju niko ne pominje.

"Nadajmo se da ćemo ovo rešiti. Želimo da Kajri bude sa nama sve vreme, za utakmice, treninge... Teško je kada igrači ulaze i izlaze iz postave, a još teže je ako je to neko toliko važan kao što je Kajri", rekao je Kevin Durent.

Komentari (0)

Sport