Košarka

Direktor Cibone podneo ostavku zbog neprimerenih pritisaka

Komentari

Autor: Euronews

11/10/2021

-

21:59

Direktor Cibone podneo ostavku zbog neprimerenih pritisaka
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Dosadašnji direktor Košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović posle osam godina provedenih u klubu podneo je ostavku na tu funkciju iz ličnih razloga, preneo je trofejni klub.

"Neposredno pre Skupštine podneo sam ostavku iz ličnih razloga koji su motivisani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi Cibona u odnosu na pojedina tela iznad samog kluba, a s druge zbog negativnih uticaja na moju porodicu zbog neprimerenih pritisaka na mene kao direktora. Ne želeći da pritisak utiče na kolege iz kluba, igrače, stručni štab te na sadašnje i buduće partnere podneo sam ostavku želeći klubu ostvarenje zacrtanih ciljeva i mnogo sportskih uspeha. Ujedno se zahvaljujem svim saradnicima s kojima sam sve godine zajednički proživljavao poneke neželjene, ali i mnogo lepih trenutaka zbog kojih će Cibona ostati zauvek u mom srcu. Hvala predsedniku kluba Mladenu Bušiću i počasnom predsedniku Mirku Novoselu na poverenju uz želju da istraju u viziji, planovima i ciljevima koje su postavili u klubu. Seniorskoj ekipi koju sam ovo leto zajedno sa Marinom i Vladom slagao, želim maksimalnu koncentraciju na izazove koji im dolaze i ostvarenje najviših timskih i ličnih ciljeva", navodi klupski sajt reči Čavlovića.

Umesto njega na to mesto je za vršioca dužnosti imenovan Mauro Lukić.

Cibona je posle nekoliko prethodnih slabijih sezona ove startovala sjajno u ABA ligi i ima tri pobede iz isto toliko mečeva. Zagrepčane u petak na domaćem terenu očekuje derbi protiv Partizana.

Komentari (0)

Sport