Košarka

Ataman besan na Micića: Njegovi potezi su neobjašnjivi

Komentari

Autor: Euronews

16/10/2021

-

12:30

Ataman besan na Micića: Njegovi potezi su neobjašnjivi
Micić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Efesa trenutno prolaze kroz jako loš period.

Naime, aktuelni šampion Evrope je u četiri meča Evrolige zabeležio četiri poraza, te se našao na samom dnu tabele. Shodno tome, trener Ergin Ataman bio je veoma besan nakon duela protiv ekipe Armanija u kom je poražen sa 75:71:

 

 

"Bili smo dobri u defanzivi, ali veoma loši u ofanzivi. Posebno kada je šut za tri poena u pitanju. Probali smo sa Larkinom, Micićem i Buboom. U svlačionici sam im rekao da je napad u poslednjoj četvrtini bio neprihvatljiv. Micić je šutirao trojke sa osam-devet metara što je neobjašnjivo i neprihvatljivo. Singlton je igrao 27 minuta i nije uhvatio nijedan skok, to je za mene razlog za kritiku", rekao je Ataman, pa nastavio:

"Meč smo počeli sa drugačijom strategijom, znali smo da oni vole da igraju sa visokim igračima i taj plan je dao rezultat, ali smo onda počeli da promašujemo šuteve iz dobrih pozicija. Uz to smo u poslednja tri-četiri minuta prvog poluvremena imali probleme u odbrani što su oni iskoristili i stekli prednost. U drugom poluvremenu smo uspeli da ih sustignemo, ne i da preokrenemo".

Komentari (0)

Sport