Košarka

Vasilije Micić osvojio sve u Evroligi: Od sreće zapevao pred kamerama

Komentari

Autor: Euronews

30/05/2021

-

23:39

Vasilije Micić osvojio sve u Evroligi: Od sreće zapevao pred kamerama
Vasilije Micić osvojio sve u Evroligi: Od sreće zapevao pred kamerama - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Vasilije Micić odigrao je najbolju sezonu u karijeri i sasvim zasluženo poneo sva priznanja koja je mogao da osvoji ove godine u Evroligi.


Samo nekoliko dana uoči početka Fajnal fora u Kelnu, srpski reprezentativac proglašen je za najkorisnijeg igrača elitnog takmičenja. Da treneri i kapiteni ekipa Evrolige, kao i navijači nisu pogrešili, Micić je dokazao na završnom turniru.

 

 

Njegov Anadolu Efes postao je po prvi put šampion Evrope, a Micić najkorisniji igrač turnira, čime je samo dokazao da je sazreo za NBA ligu, u koju će se gotovo sigurno preseliti naredne sezone i to u Oklahomu.


"Teško je zvučati pametno sada, ali sam naučio kako da sačuvam malo energije za kraj utakmice. Igrao sam pametnije, Šejn nas je držao u prvom poluvremenu, ali da ne pričam samo o njemu. Čestitam saigračima na sjajnoj utakmici", bilo je prvo što je Micić rekao nakon osvojene titule.

 

 

Srbin nije mogao da sakrije emocije, grlio se sa saigračima i članovima stručnog štaba. Nije skidao osmeh, a u jednom momentu je čak i zapevao "narodnjak" i čuveni hit Silvane Armenulić "Noćas mi srce pati" i to pred kamerama u društvu prijatelja glumca Darka Perića, koji je na sebi imao majicu sa natpisom splitske Jugoplastike, trostrukog osvajača Evrolige i ekipe koja je u to vreme, predvođena Tonijem Kukočem, predstavljala noćnu moru za Barselonu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport