Košarka

Trener Devera ne vidi problem u Jokićevoj braći: Uvek su ga gledali uživo u Majamiju

Komentari

Autor: Euronews

30/11/2021

-

09:25

Trener Devera ne vidi problem u Jokićevoj braći: Uvek su ga gledali uživo u Majamiju
Trener Devera ne vidi problem u Jokićevoj braći: Uvek su ga gledali uživo u Majamiju - Copyright Euronews/Printscreen

veličina teksta

Aa Aa

Gostovanje Denvera sa oporavljenim Nikolom Jokićem u Majamiju za ceo NBA karavan i sve ljubitelje košarke bilo je "više od igre", zbog nedavnog konflikta našeg asa sa igračem Hitsa Markifom Morisom koji je propustio meč zbog povrede. 

Nikola je bio kralj na terenu, a njegova braća Strahinja i Nemanja su bili atrakcija na tribinama jer su ih zbog verbalne prepirke sa braćom Morisa svi videli kao telesnu zaštitu svog brata.

Međutim, trener denvera Majk Meloun rekao je na konferenciji za medije posle meča da Strahinju i Nemanju nije video kao moguće uzroke problema, već samo kao normalnu podršku bratu, što oni i jesu u gotovo svakoj utakmici i na gostovanjima.

 

 

"Desilo se šta se desilo i Nikola je odslužio svoju suspenziju. Posle meča je pokazao da se kaje i između ova dva meča bilo je deset utakmicama. Znate mnogo toga je rečeno u vezi dolaska braće Jokić u Majami. To je neodgovorno po mom mišljenju jer oni svake godine dolaze u Majami. Kada se pojavi raspored, ko ne bi došao u Majami? Pa neće valjda da idu u Memfis. Neću da budem nepristojan prema Memfisu, ali Majami je sjajan grad za otići da gledate brata kako igra", objasnio je Meloun.

 

 

Morao je Meloun na kraju izlaganja još jednom da pomene Jokiće. 

"Ne dolaze ovde da započnu nešto, dolaze jer je ovo Majami i ja znam da su dolazili svake godine kada su mogli da budu tu. Ne da bi pravili probleme, samo da podrže svog brata što uvek rade. Tako da ne mislim da treba da se priča o tome", završio je Meloun. 

Komentari (0)

Sport