Košarka

Ražnatović kategoričan: Vasa može da ide u NBA samo da igra, a ne da sedi na klupi

Komentari

Autor: Euronews

01/06/2021

-

11:18

Ražnatović kategoričan: Vasa može da ide u NBA samo da igra, a ne da sedi na klupi
Ražnatović kategoričan: Vasa može da ide u NBA samo da igra, a ne da sedi na klupi - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Finalna utakmica Evrolige protiv Barselone u kojoj je Anadolu Efes osvojio šampionsku titulu možda i nije bila poslednja za Vasilija Micića u Evropi, oktriva u razgovoru za "Večernje novosti" njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović.

Jedan od najuticajnijih ljudi u evropskoj i svetskoj košarci tvrdi da reprezentativac Srbije ima kvalitet da zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali da ne zna da li je sada pravi trenutak za to.

"Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice. Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spanulis, da sedi na klupi", rekao je Ražnatović i dodao:

"Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne. Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi, sve je još otvoreno. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna, moraće da čeka na Vasu još jednu godinu."

Komentari (0)

Sport