Košarka

Obradović nezadovoljan odbranom: Najgora defanzivna utakmica, nismo pazili na Mekaluma

Komentari

Autor: Euronews

22/12/2021

-

21:25

Obradović nezadovoljan odbranom: Najgora defanzivna utakmica, nismo pazili na Mekaluma
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je posle poraza svoje ekipe od Lokomotive (101:94) da je ovo bila najgora defanzivna utakmica crno-belih ove sezone.

U derbiju grupe A Evrokupa, ruski tim je slomio otpor Beograđana u poslednjoj četvrtini, gde su zahvaljujući dobrom šutu sa distance (pet trojki) postigli 31 poen.

"Naša odbrana je bila loša, verovatno najgora utakmica koju smo odigrali defanzivno. Plan je bio da pazimo na Mekaluma i to je bio ključ. U prvom poluvremenu smo imali probleme pod našim košem. U drugom su nam dali 56 poena, što je previše za utakmicu. Zaslužili su pobedu", izjavio je strateg crno-belih.

Pored Mekaluma (33poena) zapaženu rolu su imali Kid i Kuk.

"Poznajem Kuka, odličan je igrač. Oni imaju iskustvo na svakoj poziciji, dosta kvalilteta, rade kao ekipa i zaslužili su trijumf. Čestitam kolegi Branku Maksimoviću, pripremio je meč odlično."

Crno-beli su posle poraza u Krasnodaru izjednačeni sa današnjim rivalom na čelu grupe A. Oba tima imaju šest pobeda i dva poraza.

"Imamo još jednu utakmicu u prvoj rundi, timovi su kvalitetni i svaki meč je šansa da se igra dobra košarka. Probaćemo da se pripremimo za naredni meč kao za sve do sada", zaključio je Obradović

Komentari (0)

Sport