Košarka

Ðoković pred Budućnost: Da se pokažemo u što boljem svetlu

Komentari

Autor: Tanjug

25/12/2021

-

17:22

Ðoković pred Budućnost: Da se pokažemo u što boljem svetlu
Radovan Đoković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Borca iz Čačka Radovan Ðoković očekuje da se tim pokaže u najboljem svetlu u duelu protiv Budućnosti u AdmiralBet ABA ligi.

U 13. kolu AdmiralBet ABA lige ekipa Marka Marinovića u dvorani kraj Morave dočekaće Budućnost u ponedeljak od 18 sati.

"Budućnost je favorit u narednom meču, to je sigurno. Ali igramo kod kuće, tako da ćemo se potruditi da ispravimo sliku iz utakmice sa Crvenom zvezdom. Za pripremu meča protiv Budućnosti na raspolaganju smo imali 10 dana, što je dovoljno. To je prednost igranja u samo jednom takmičenju. Zbog toga se nadam da ćemo se pokazati u što boljem svetlu. Daleko od toga da pretim, ali verujem u dobru partiju ekipe", rekao je Ðoković za klupski sajt.

Čačanima ovaj meč dolazi posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde (109:62) u prethodnom kolu, a susret sa crveno-belima bio je prvi za Radovana Ðokovića nakon višemesečne pauze.

"Na utakmici protiv Crvene zvezde smo izgledali stvarno loše. Ostavlja gorak ukus da smo bili gori od rivala u svakom segmentu igre. Taj poraz boli kako nas, tako i naše navijače. Ali moramo zaboraviti taj poraz i okrenuti se novim izazovima. Trener je posle meča sa Crvenom zvezdom izjavio da je jedina pozitivna stvar u toj utakmici bio povratak na parket Dude Sanadzea i mene. Što se mene tiče, i te kako mi je značilo da posle 10 meseci odigram nekoliko minuta na terenu. Naravno, strah je bio prisutan, ali to je bilo očekivano. Tako da je, barem iz mog ugla, to bilo pozitivno u meču u Beogradu", zaključio je Ðoković.

Komentari (0)

Sport