Košarka

Žestok ritam Crvene zvezde: Večeras Armani, za dva dana Monako

Komentari

Autor: Tanjug

01/02/2022

-

13:08

Žestok ritam Crvene zvezde: Večeras Armani, za dva dana Monako
Stefan Marković - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Crvene zvezde danas od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" dočekuju Armani iz Milana u 24. kolu Evrolige.

Prvotimac crveno-belih Stefan Marković ističe da ekipa Armanija ima najširi roster u Evroligi, što ih čini blagim favoritom, ali naglašava da Crvena zvezda na domaćem terenu nikada ne može da bude autsajder.

"Veliki izazov je pred nama i očekujem da ćemo uz podršku naših navijača i u našoj dvorani doći do dobrog rezultata. Ovo je ekipa koju su činili iskusni igrači. Letos su podmladili ekipu nekim potpisima i drugim igračima, pojačavali su se i tokom sezone. Imaju ogroman izbor, svakako iskusna ekipa koja zna šta radi, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i zna se kakva je ovde atmosfera", rekao je Marković.

Italijanski tim sa klupe predvodi iskusni stručnjak Etore Mesina, koji je mnogo puta isticao da izuzetno ceni srpske klubove, a posebno je apostrofirao poslednju pobedu Crvene zvezde u Atini protiv Olimpijakosa.

"Pobeda našeg večerašnjeg rivala u Atini protiv Olimpijakosa je samo pokazatelj da se radi o ozbiljnoj ekipi. Zvezda se nalazi u odličnoj formi, imaće punu dvoranu na svojoj strani i naravno da nam neće biti ni malo lako da pobedimo u ovom duelu i zato je veoma važno da od početka nametnemo naš stil igre, uz što znači veoma čvrstu odbranu ", istakao je Mesina.

Ekipa Crvene zvezde u četvrtak igra već drugi meč u Beogradu u istom terminu od 19 sati, a protivnik je ekipa Monaka.

Komentari (0)

Sport