Košarka

Kevin Durent: Harden nikome ne duguje objašnjenje

Komentari

Autor: Euronews

13/02/2022

-

21:30

Kevin Durent: Harden nikome ne duguje objašnjenje
Kevin Durent - Copyright Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaš Bruklina Kevin Durent, prokomentarisao je odlazak nekadašanjeg saigrača Džejmsa Hardena u Filadelfiju.

Poslednjeg dana trejda, Harden i Pol Milsap postali su igrači "seventisiksersa", dok su tim iz predgrađa Njujorka pojačali Ben Simons, Andre Dramond i Set Kari.

Američki mediji nedeljama su prenosili vest da je Harden nezadovoljan u Bruklinu i da želi da ode u ekipu sa šampionskim ambicijama. Budući da su Netsi vezali 10 uzastopnih poraza, posle kojih se ne nazire boljitak, Harden je odlučio da spakuje kofere.

"Džejms ne mora ništa nikome da objašnjava. On je svoj čovek. On samostalno donosi odluke o svojoj karijeri. Nikome on ne duguje objašnjenje, a ni ja ga nisam tražio. Drago mi je samo da se ovo sve završilo i da možemo da nastavimo dalje i da ostavimo ovu buku iza sebe. Siguran sam i da i on tako misli ", rekao je Durent pred meč sa Majamijem i dodao:

"Kada čovek dođe do situacije u kojoj može da kaže javno da je nezadovoljan, on je već napravio mnogo koraka. Ja do tada nisam imao razgovore sa njim, mislio sam da je sve u redu. Ne idem ja okolo da ubeđujem ljude. On kao samostalna osoba donosi odluke, a ja kao njegov prijatelj moram da ih prihvatim. Mnogi su govorili da je to zbog odbijanja Kajrija Irvinga da se vakciniše - Kajri je uvek lako "žrtveno jagnje" i njega svi krive, ali ja ne mislim da je to u redu, zaključio je nekadašnji MVP lige.

Bruklin zauzima osmo mesto Istoka sa učinkom 29-27, a poslednji poraz zabeležili su protiv Majamija na Floridi 115:111.

Komentari (0)

Sport