Košarka

Lebron Džejms se ne predaje: Dok mi ne odsečete glavu imamo šanse za plej-of

Komentari

Autor: Euronews

02/03/2022

-

12:35

Lebron Džejms se ne predaje: Dok mi ne odsečete glavu imamo šanse za plej-of
Lebron Džejms se ne predaje: Dok mi ne odsečete glavu imamo šanse za plej-of - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

veličina teksta

Aa Aa

Los Anđeles Lejkersi su u velikoj krizi, poraz od Dalasa kod kuće bio im je šesti u poslednjih sedam mečeva i značajno ih je udaljio od direktnog plasmana u plej-of jer imaju skor od 27 pobeda i 34 poraza i nalaze se na devetom mestu Zapadne konferencije.

Gradski rival Klipersi imaju skor od 33 pobede i 31 poraza i s obzirom na to kako igraju Lejkersi biće potrebno pravo čudo da do početka aprila i kraja prvog dela sezone uđu u šest najboljih u svojoj konferenciji.

Kako sada stvari stoje, moraće "jezerdžije" mnogo da se pomuče da zadrže deveto mesto i tako izbore "plej-in" gde se susreću prvo deveti i 10. u obe konferencije, a koje zatim čeka duel sa "luzerima" iz mečeva sedmog i osmog na tabeli po Konferencijama.

 

 

Međutim, Lebron Džejms je uveren da Lejkersi još uvek imaju šansu i da mogu da se vrate jaki da se izbore za plej-of.

"Imamo još utakmica da odigramo. Dok me ne izgazite, odsečete mi glavu, zakopate me 12 stopa ispod, onda imam šansu. Dakle, to je moje samopouzdanje", u svom stilu je rekao Lebron.

A, onda dodao:

"Očigledno je da na kraju dana moramo da uđemo ovde i da pobedimo u utakmicama i moramo da igramo bolje, ali sve dok imamo još utakmica, trebalo bi da imamo šansu".

U svom poslednjem porazu na domaćem terenu od Nju Orleans Pelikansa, tim je izviždana od strane publike.

"Trenutno se osećam kao kaka. Ali sutra je novi dan i ja ću biti spreman i spreman za Кliperse u četvrtak. To je samo moj način razmišljanja. Takav sam ja", zaključio je Džejms.

Komentari (0)

Sport