Košarka

Madriđani vezali četvrti uzastopni poraz kod kuće pred evroligaški duel sa Zvezdom

Komentari

Autor: Euronews

07/03/2022

-

15:00

Madriđani vezali četvrti uzastopni poraz kod kuće pred evroligaški duel sa Zvezdom
Real Madrid - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Reala Madrida su u velikoj krizi, poraz od Baskonije u svojoj hali bio je četvrti uzastopni na njihovom parketu što se nikad nije dogodilo u istoriji od 1957. godine kada je osnovana liga!

Madriđani su imali samo jedna poraz u Ligi, a zatim su usledili porazi od Barselone (85:75), Andore (88:83), Valensije (94:93) i sinoć od Baskonije (80:72). I dalje su prvi, ali je svima jasno da nešto ne štima jer su u međuvremenu izgubili u finalu Kupa od Barselone, te su ubedljivo bili poraženi u tri poslednja duela u Evroligi od Fenerbahčea (66:51), Barselone (86:68) i Žalgirisa (68:47)!

Trener Mateo Hezus Laso je celu situaciju objasnio u jednoj reči "zeznuto". Mnogo je problema u Madridu, sem činjenice da je tim bez energije, spoljni igrači Ertel, Vilijam Gos, Ljulj, Kampaco, Larkin, Abalde slabo šutiraju, procenti za tri poena su išli od nestavrno mizernih šest odsto protiv Žalgirisa, do 17 odsto protiv Baskonije.

Tako ranjeni Real sutra gostuje Crvenoj zvezdi koja bi mogla da iskoristi krizu od šest poraza u poslednjih devet mečeva ovog kluba i napravi proboj ka plej-ofu.

Komentari (0)

Sport