Košarka

Partizan gostuje Lijaktabelisu u 14. kolu Evrokupa: Ako se odigra kao protiv Zvezde neće biti problema

Komentari
Partizan gostuje Lijaktabelisu u 14. kolu Evrokupa: Ako se odigra kao protiv Zvezde neće biti problema
Aleksa Avramović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaši Partizana večeras od 18 sati igraju protiv Lijetkabelisa na gostovanju u 14. kolu Evrokupa i u toj utakmici crno-belima je neophodna pobeda ukoliko žele da nastave borbu za prvo mesto u grupi.

Odličnu uvertiru igrači trenera Željka Obradovića su napravili minulog vikenda kad su u derbi meču AdmiralBet ABA lige savladali Crvenu zvezdu (98:84) i iskusni stručnjak od svojih igrača očekuje da ponove tako dobro izdanje.

"Nije nam ovo prvi put da razmak između dve utakmice bude 48 sati i znamo kako treba da uđemo utakmicu. Naš večerašnji rival je izuzetno kvalitetan tim, koji je u Beogradu pokazao sve svoje kvalitete, a plus im je i taj što svi visoki igrači, osim možda Đorđa Gagića, šutiraju i za tri poena. I baš na taj segment igre treba da obratimo pažnju", kaže Obradović.

Na pomenutoj utakmici protiv večitog rivala briljirao je Aleksa Avramović sa 33 poena, dok je Kevin Panter ubacio 22, pa treba očekivati da večeras malo više minuta na parketu dobiju igrači koji se nisu previše potrošili na tom duelu. Pre svega Jan Madar, Gregor Glas, Balša Koprivica i Rade Zagorac, koji protiv crveno-belih uopšte nije ni ulazio u igru.

Komentari (0)

Sport